Handige Trendy Luier Rugtas

luier rugtas

Heb jij ook regelmatig lopen klooien om al jouw spullen en die van je baby mee te kunnen nemen én met je baby aan de arm op pad te gaan én er ook nog eens leuk uit willen zien? Nou dat gebeurt mij regelmatig.

“Een schoudertas zit alleen maar in de weg als je je kind van heup naar heup verwisseld.”

Een handtas is niet handig, je hebt toch echt twee handen nodig om je kind te kunnen dragen, de kinderwagen te duwen, ff een berichtje te kunnen sturen, naar de buurman te kunnen zwaaien of even snel je ontbijt naar binnen te kunnen werken.

“Met een buikdrager is een rugtas de beste oplossing.”

Een schoudertas, wat de meeste trendy luier tassen zijn, zit alleen maar in de weg als je je kind van heup naar heup verwisseld. Ze zijn zwaar en verdelen het gewicht niet gelijk over je al zo vermoeide lijf.

De beste oplossing, maar niet altijd even trendy, is een rugtas. Een rugtas zit het minst in de weg, je hebt je handen vrij, je kan meer gewicht tillen op je rug en als je een buikdrager om heb kan er een rugtas gemakkelijk bij!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *