Speelgoed of Lamp?

Toen ik voor het eerst deze lamp zag dacht ik ‘dat is een mooi design, dat zal prachtig staan in mijn slaapkamer’. Maar nadat ik de Heng Balans lamp had ontvangen wilde ik de lamp ECHT niet meer in mijn slaapkamer hebben, je zal je afvragen waarom niet! Niet omdat hij niet mooi is in het echt, dat is hij zeker wel… Niet omdat hij slecht licht geeft, de lamp geeft een warm licht af… Maar omdat het zo’n leuke lamp is, dat je haast niet meer wilt slapen!!!

“Net alsof je een koorddanser ziet jongleren in het circus, hopend dat hij niet valt…”

Hoe kan een lamp zo leuk zijn?! Ik weet dat een lamp geen speelgoed is, maar je kan je er prima mee vermaken! Nadat je het licht hebt ingeschakeld door de magnetische balletjes aan elkaar te verbinden, raak je erdoor geïntrigeerd! Je blijft de lamp aan en uit zetten, het heeft een kalmerende werking én is opwindend tegelijk! Om de ballen te zien balanceren in de lucht, omringd door LED lichtjes is net alsof je een koorddanser ziet jongleren in het circus, hopend dat hij niet valt…

“De lamp heeft een kalmerende werking én is opwindend tegelijk!”

Oké oké, das een beetje overdreven, maar ik kan je garanderen, het is best een leuke bezigheid… En vergeet niet dat de lamp ook nog eens mooi is!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *